Elérhetőségek: Telefonszám: +36 20/4540-558 E-mail: info@creall.hu

Creall Creall

Creall

Lakberendező által nyújtott szolgáltatásokat igénybe venni manapság már nem luxus, segítségükkel sok időt, pénzt, és energiát lehet megspórolni.  A lakberendező által felhalmozott tudásból és tapasztalatokból kialakuló végeredmény lakható, időnként ámulatba ejtő, szerethető megoldásokat eredményez.

Megrendelőink vásárlási szokásait időnként spontán impulzus befolyásolja, aminek egy nem igazán harmonikus lakótér a végeredménye. Ennek kiküszöbölésében nyújtunk szakmai segítséget, hogy lakásának valódi stílusa legyen.

Arra törekszünk, hogy a tervezés minél korábbi fázisában bekapcsolódjunk a munkába, ezzel nagymértékben lehet csökkenteni a költségeket és a kompromisszumos megoldásokat. Minden lakást, házat olyanná tervezünk, amely a leginkább igazodik megrendelőink igényeihez, életviteléhez, a felmerülő kérdéseket, a megoldásra váró problémákat viszont a sajátunkként kezeljük.

Folyamatosan képezzük magunkat az új anyagok és technológiák elsajátítása érdekében azért, hogy lehetőségeinkből a maximumot hozhassuk ki.

Hisszük, hogy sikerünk titka:

  • Megrendelőinkhez illő harmonikus enteriőr kialakítása
  • Valósághű látványtervek készítése
  • Generálivitelezés

És a végeredmény?

  • Praktikusan kialakított terek
  • Harmónikus otthon
  • Tökéletes szín-és anyagharmónia

Az otthon az a hely, amit azért hozunk létre, hogy  legyen hol feltöltődnünk. Ezért fontos, hogy amikor hazaérünk a meghitt harmónia érzése kerítsen hatalmába bennünket. Ebben szeretnénk segítséget nyújtani Önöknek.

Amennyiben tetszenek referencia munkáink, keressen bátran egy személyre szabott ajánlatért.