Főoldal
Creall Interior Design
Lakóterek és közösségi terek tervezéseGenerál kivitelezésTanácsadás

Vállaljuk magánlakások, családi házak, éttermek, kávézók, orvosi rendelők, szépségszalonok, bemutatótermek, irodák teljes körű belsőépítészeti tervezését, kivitelezését. Érdemes  a tervezés minél korábbi fázisában bekapcsolódni a munkába, mivel így tudjuk leginkább csökkenteni a kompromisszumok számát és a későbbi fölösleges kiadásokat.

  •  A

Első rövid megbeszélésünk alkalmával felmérjük a megrendelő igényét, melynek alapján megadjuk az árajánlatot. Az árajánlat elfogadása után helyszíni felmérés következik, és pontosítjuk az elképzeléseket. A megrendelő igényeinek feltérképezése után elkészítjük az előzetes 3 dimenziós látványterveket. Prezentációs eszközként választottuk a 3Ds látványtervek készítését, mert ezzel a módszerrel tudjuk legjobban érzékeltetni a megtervezett terek valódi hangulatát.  A következő találkozás alkalmával kerül sor az elkészült koncepciótervek megbeszélésére. Átbeszéljük az ötletket, hogy megtaláljuk a megrendelő számára legideálisabb megoldásokat, majd elkészítjük a végleges fotorealisztikus látványterveket.

Ezt követik a kiviteli tervek igény szerint, árajánlatok bekérése cégektől.  Fontos számunkra, hogy a dizájn ne menjen a funkció rovására, ezért egyedi bútorokat tervezünk, amelyek megvalósításához megízható kivitelezőket  is tudunk ajánlani, mivel célunk a megrendelő igényeinek, életformájának figyelembevételével a legoptimálisabb megoldások megvalósítása az adott térben. Konzultációt folytatunk a generálkivitelezővel, segítséget nyújtunk az anyagok, színek, tapéták, tárgyak kiválasztásánál. A kivitelezés során kapcsolattartás a generálkivitelezővel, így segítjük a munkát, hogy az elképzeléseknek megfelelő végeredmény születhessen.

Munkáinkat leginkább a modern stílus jellemzi, az átlátható terek hívei vagyunk. Fontos, hogy az alap letisztult legyen, azt azonban újra lehet varázsolni a felhasznált anyagokkal, kiegészítőkkel, így minden esetben rend és harmónia jön létre. Szeretjük a terek egyhangúságát pl.gipszkarton megoldásokkal megmozgatni, a világítás fontosságát kiemelni. Figyeljük az újdonságokat, az új anyagokat, termékeket, a megfelelő árakat bíztosító kereskedőket, ezt felhasználva segítjük megrendelőinket a választásban.

Keressen bizalommal, kérjen egyedi árajánlatot.

 

creall creall creall creall creall creall
Szolgáltatások
Minden jog fenntartva. MS Europe kft ©2012
e-mail: info@creall.hu