Főoldal
Creall Interior Design
Rólunk

 

      Egyik Megrendelőnktől, egy orvos házaspártól kaptuk ezt a levelet:

     "Drága Marcsi!
      MINDENKI el van ájulva a tervektől! Nagyon-nagyon tetszik mindenkinek.
      Nagyon szépen köszönjük Neked és Andrásnak is, hogy tulajdonképpen úgy foglalkoztok a mi „kis” lakásunkkal, mintha a Tiétek lenne!
      Mondjuk a Ti gyereketek, mert András építi Te pedig szépíted!
      Mégegyszer nagyon köszönjük!
      Annamari"

 

 

Lakberendező által nyújtott szolgáltatásokat igénybe venni manapság már nem luxus, segítségükkel sok időt, pénzt, és energiát lehet megspórolni. A lakberendező által felhalmozott tudásból és tapasztalatokból kialakuló végeredmény lakható, időnként ámulatba ejtő, szerethető megoldásokat eredményez.Megrendelőink vásárlási szokásait időnként spontán impulzus befolyásolja, aminek egy nem igazán harmonikus lakótér a végeredménye. Ennek kiküszöbölésében nyújtunk szakmai segítséget, hogy lakásának valódi stílusa legyen. Arra törekszünk,hogy a tervezés minél korábbi fázisában bekapcsolódjunk a munkába, ezzel nagymértékben lehet csökkenteni a költségeket,és a kompromisszumos megoldásokat.Minden lakást, házat olyanná tervezünk, amely a leginkább igazodik megrendelőink igényeihez, életviteléhez, a felmerülő kérdéseket, a megoldásra váró problémákat viszont a sajátunkként kezeljük. Folyamatosan képezzük magunkat az új anyagok és technológiák elsajátítása érdekében azért, hogy lehetőségeinkből a maximumot hozhassuk ki.

Hisszük, hogy sikerünk titka:

  • Megrendelőinkhez illő harmonikus enteriőr kialakítása
  • Valósághű látványtervek készítése
  • Generálivitelezés, építészmérnök vezette csapat segítségével

És a végeredmény?

  • Praktikusan kialakított terek
  • Harmónikus otthon
  • Tökéletes szín-és anyagharmónia

Az otthon az a hely, amit azért hozunk létre, hogy  legyen hol feltöltődnünk. Ezért fontos, hogy amikor hazaérünk a meghitt harmónia érzése kerítsen hatalmába bennünket. Ebben szeretnénk segítséget nyújtani Önöknek.

creall creall creall creall creall creall
Szolgáltatások
Minden jog fenntartva. MS Europe kft ©2012
e-mail: info@creall.hu