Főoldal
Creall Interior Design
LakásokHázakKözösségi terek tervezésePublikációk, cégek részére látványtervek készítése katalógusbaTV-díszet

 VIASAT 3 

 

  • PÓKERMILLIOMOS 1

Egy szórakozóhely adott otthont a Viasat 3. részére forgatott Pókermilliomos első adásainak a felvételére, ami azt jelentette, hogy 4 napos forgatás után ugyanabban az állapotban kellett visszaadni a helyiséget, ahogy eredetileg volt. Ezért gipszkarton megoldásokat találtunk ki a díszlethez, valamint a felső helyiség teljes hangmentes lezárására is, ahol a kiesettek tartózkodtak Majka és Gergő kommentárorok társaságában, mivel a kiesettek nem hallhatták mi történt az asztalnál. A feladat nehézsége az volt, hogy megtaláljuk a pókerasztal számára a felvétel szempontjából is legideálisabb helyet, valamit arra is megoldást kellett találnunk, hogy 80 nézőt le tudjunk ültetni közel a játékosok asztaláhozhoz. Ezért az oldalsó lépcsőt alakítottuk át szakembereink segítségével egy óriási kanapévá,  olcsó, mutatós anyagokat használva. Természetesen ez a hely kevés lett volna, emiatt körben önálló, intim enteriöröket alakítottunk ki. Így gyorsan, könnyen felépíthető díszletet tudtunk létrehozni.

 

  • PÓKERMILLIOMOS 2

Ennek a forgatásnak egy budapesti kaszinó adott helyet, ahol meghatározott kéréseknek kellett eleget tennünk. Egy hosszúkás, szűk területet alakítottunk át, egy új helyiséget hoztunk létre a meglévő térben a trapéz alakban felállított díszlet segítségével, amivel sikerült egy kicsit barátságosabbá tenni, intimebb, klub-hangulatot létrehozni, amit vártak tőlünk.  Viszont meg kellett tartani az eredeti hangulatot, amit leginkább a szőnyeg képviselt, valamint a szponzor logok központi elhelyezése volt a másik fő szempont, amitől nem lehetett eltérni.

 

  • ÍGY TÉVÉZTEK TI

A Viasat 3. által közvetített szórakoztató, fiatalos műsorhoz kérték a segítségünket, látványterveken mutattuk be, hogyan gondolkodunk. Alternatív megoldásokat találtunk ki a díszlet megtervezéskor, mivel az egyik legfontosabb szempont az volt, hogy könnyen szétszedhető és összerakható legyen. Több alkalommal vették fel a műsort és minden forgatás alkalmával újra fel kellett állítani a díszletet. Az anyaghasználatot meghatározta az alacsony költségvetés.

 

  • DEKO TV- EGY LAKÁS HÁROM TERV

A TV Deko saját műsorában több belsőépítész iroda "versenyzett" egymással, melynek az volt a célja, hogy láthassák a nézők, hogy hányféleképpen lehet berendezni egy adott teret. Mi is három különböző kategóriában mutattuk meg az elképzeléseinket.

 

  • LAKÁS A LIGET MELLETT 

 

  • SZÓRAKOZÓHELY A BELVÁROSBAN

 

  • BELVÁROSI RUHAÜZLET
creall creall creall creall creall creall
Galéria
Minden jog fenntartva. MS Europe kft ©2012
e-mail: info@creall.hu