Főoldal
Creall Interior Design
LakásokHázakKözösségi terek tervezésePublikációk, cégek részére látványtervek készítése katalógusbaTV-díszet

 

  • PENTHOUSE A RÓZSADOMBON

Csodálatos panoráma tárult elénk, amikor először jártunk a fiatal házaspár leendő otthonában.

Ezen a szinten az egyterű nappali-étkező-konyha mellett egy fürdő és egy vendégszoba található. A lakás legjellemzőbb része a fémkeretbe foglalt ferde falsíkú üvegfelület, és a hatalmas, körbe futó terasz, amely a görögős ajtók segítségével összenyitható a nappali térrel. Mivel a tervezés korai szakaszában vontak be bennünket a munkába, így lehetőségünk volt sok mindenben segítséget nyújtani. Legnagyobb problémát a liftakna beépítése jelentette számukra, melyet egy push and open rendszerű, akár bőröndök tárolására is alkalmas falfülkés tárolóvá változtattunk, egyben a lakás egyik díszévé is vált.Megrendelőink kérésére jellemzően csoki-bézs-fehér árnyalatokat választottunk az egész lakásban. A konyhabútor folytatásában egyedi tervezésű bárpultot alakítottunk ki bortárolóval, alatta kavicságy, Big Corco dísztapéta, amely a fülkés falon is végigfut. A fürdőszobában  a fürdőkád dekorálásához használt kavics alakú dizájncsempe formája pedig visszaköszön a  nappaliban lévő kavicságyban.

 

  • KÉT KIS LAKÁSBÓL KIALAKÍTOTT LEGÉNYLAKÁS A II. KERÜLETBEN

Két szomszédos lakás összenyitásából alakítottuk ki budán azt a lakást, melyet Megrendelőnk megálmodott magának. A nappali teret minimalista stílusú, egyedi tervezésű bútorokkal rendeztük be, fókuszban a kandallóval. Az optimális helykihasználás végett a kandalló mögotti előreugró falban egy rejtett tárolót helyeztünk el.  Az egyedileg tervezett bárpult kinyitható megoldása alkalmas étkezésre is. Keleti hangulatot képzeltünk el a hálószobába, egy kényelmes tibeti ágyat választottunk, különleges dísztapétával dekoráltuk a falakat, és a stílusnak megfelelő dizájn tárgyakat választottunk.

 

  • TETŐTÉR BEÉPÍTÉS ZUGLÓBAN

Egy négytagú családnak ad otthont az az új építésű lakás, mely Zugló csendes, zöldövezeti részén helyezkedik el.  Mivel részben tetőtér beépítés, körültekintő tervezést, egyedi megoldásokat igényelt. Azon túl, hogy mindenkinek kialakítottuk a magánszféráját, úgy határoztuk meg a központi részt, hogy a tágas térérzés megmaradjon. Végül kétoldalról benapozott egybefüggő teret hoztunk létre, így mind a két hatalmas terasz élvezhető, ezzel optikailag is megnöveltük a nappali területét.  A nappali közepén egy dísztapétával borított gipszkarton falon helyeztük el a tv-t, a padlóban elrejtve minden kábelt. Az optimális helykihasználás végett egy gipszkarton fal segítségével úgy rejtettük el a beépített szekrényt, minha csak egy falpanel díszítené azt a falszakaszt.

Két fürdőszoba szolgálja a család kényelmét, az egyikbe egy jacuzzit, a másikba szaunát terveztünk a Teuco Pharo zuhanypanel és az olasz Duravit cég magasfényű fürdőszobabútora mellé. A meleg, családias hangulatú teret a hatalmas csokoládé színű bőr ülőgarnitúra és az egyedi gyártású nappali bútorok, valamint a rejtett világítások és falfülkék teszik még harmónikusabbá.

 

  • BELVÁROSI POLGÁRI LAKÁS KÜLFÖLDI MEGRENDELŐ RÉSZÉRE 

Egy külföldi megrendelő részére alakítottuk át ezt a régi, gyönyörű házban lévő nagypolgári lakást, melyben keveredik a modern és az antik sílus. A gipszkarton használata megmozgatja a teret, a rejtett világítás és az anyaghasználat modern hangulatot teremt a nagy légterű nappaliban.Az egyedi tervezésü minimál stLusú búrorok harmonizálnak a felhasznált dizájntapétával, valamint a világos bőr ülőgarnitúrával.

Megbízónk kérésére antik tárgyak színesítik a teret, melyet ő hozott át előző otthonából.  A hálószobában és a fürdőszobában helykihasználás szempontjából kizárólag egyedi tervezésű bútorokat ajánlottunk, melyet kivitelezőink valósítottak meg.

 

  • GARZON A BELVÁROSBAN

Csendes utcában megbújó lakást újítottunk fel nemrégiben. Első látásra hitetetlen volt a tulajdonos számára, hogy ilyen rövid alatt sikerülhet belőle egy modern, kellemes hangulatú lakást varázsolni, a kivitelező szakembereink segítségével, akik az elkészült látványtervek és a kiviteli tervek alapján alakították át a lakást.

 

  • BELVÁROSI LAKÁS

A weboldalak között böngészve bukkant a referenciáinkra a fiatal pár, aki a lakás megtervezésével és felújításával bízott meg bennünket. Egy kiadásra szánt régi, rossz beosztású lakásból egy lendületes, fiatalos teret hoztunk létre.

Mivel nagyon kis alapterületen kellett sok funkciót létrehoznunk, ezért egybenyitottuk a szétszabdalt tereket, minimalizáltuk a közlekedő részt, ezáltal értékes területeket szabadítottunk fel a nappali részére. Ezáltal a lakás arányait sikerült javítani, a terek átláthatósága sokkal jobb lett.

Helyet kellett találni egy intimebb hálórésznek, amit áttört gipszkartonnal választottunk le, amelyben beépített szekrények kaptak helyet valamint egy kihúzható gardróbot is csináltattunk bele az akasztós ruháknak. Így nem foglalják el az életteret a nagy szekrények. Gipszkartont használtunk a tér mozgalmasabbá tételére, a kanapé mögötti rész elválasztásra,  ami Luigi Colani dísztapéta (az egyetlen kiemelkedő költség) és a rejtett világítás adta meg a tér kellemes hangulatát.
Nagy segítség volt részükről, hogy meghatározott összeget mondtak, amit a lakás felújítására tudtak fordítani. Ennek megfelelően terveztünk, az anyaghasználatnál figyeltünk, hogy olcsóbb, mutatós anyagokat használjunk, akciós burkolatot, szanitereket kerestünk, és ezzel nagymértékben csökkenteni tudtuk a költségeket. 

 

  • ÚJLIPÓTVÁROSI LAKÁS

Eladásra szánták a fiatalok a nagymamától örökölt lakást, de mivel nagyon rossz állapotban volt, nem tudtak vevőt találni rá. Ez volt az oka, amiért megkértek minket, hogy tervezzük át, mutassuk meg a látványterveken, hogy egy kis változtatással mit lehet  kihozni ebből a garzonból.  

Miután elkészültek a tervek, nagyon gyorsan sikerült megtalálni  a megfelelő vásárlót, aki így, a tervekkel együtt megvette a lakást.

 

  • FIATALOS KISLAKÁS

Egy régi ház felső szintjére húztak még egy emeletet, ahol Megbízónk vásárolta lakását. Azt szerette volna, hogy egy világos, színes, jó hangulatú otthont varázsoljunk belőle számára. Mivel még egyedülálló fiatalember, nem tartott igényt nagy konyha-étkezőre, ezért a funkciókat elválasztva szinte a nappali részeként, de mégis egységet alkotva a konyhával, helyeztük el az étkezőasztalt a négy székkel.
A nappali fókuszában a sarokülőgarnitúra mögé egy mennyezetre felfutó gipszkarton falat építtettünk, rejtett világítással, melyben a futó vörösre festett mélyedés visszaköszön a közlekedőben kialakított falfülkékben, valamint a konyhabútor felső elemein is. Házigazdánk kedvenc színe a pirossal kontrasztos magasfényű fekete a nappali bútoron jelenik meg.

A hálót keleti stílusú egyedi gyártású tibeti ágy határozza meg, mely fölé kérésükre egy kis polcon Buddha szobor került. A könyveknek ide terveztünk egy stílusban ideillő könyvespolcot, mely mindkét falon kapcsolódik egymáshoz, helykihasználás szempontjából is előnyös ebben a kis térben.

felujitas fiatalos fiatalos

 

  • BEFEKTETÉSI CÉLLAL FELÚJÍTOTT LAKÁS

Megbízónk befektetési céllal vásárolta meg ezt a 60-as években épült lakást, melyből rövid határidőn belül fiatalos, modern teret alakítottunk ki.Még a felújítás előtt a látványtervek alapján el lehetett kezdeni hirdetni, így még az építkezés befejezése előtt értékesítésre került az ingatlan.

creall creall creall creall creall creall
Galéria
Minden jog fenntartva. MS Europe kft ©2012
e-mail: info@creall.hu