Főoldal
Creall Interior Design
LakásokHázakKözösségi terek tervezésePublikációk, cégek részére látványtervek készítése katalógusbaTV-díszet

 

  • VITAMIN BOLT

Az volt a feladatunk ennél a munkánál, hogy egy budai bevásárlóközpont egyik üzletét alakítsuk át egy elegáns, luxus érzetét keltő "ékszerdobozzá". Ennek megfelelően színekben és anyaghasználatban is arra törekedtünk, hogy kielégítsük igényeiket és egy dekoratív, mégsem hivalkodó teret hozzunk létre. Az országban sok boltja van a hálózatnak, viszont szerettek volna egy frekventált üzletet, ahol be tudják mutatni a legújabb, legextrább termékeiket is, ahová szivesen járnak vásárolni az emberek. A nehézsége az volt, hogy a bevásárlóközpont engedélyével lehetett dolgozni, sokszor csak éjszaka, de egy remek kivitelező csapat segítette munkánkat, így rendkívül gyorsan befejeztük a munkálatokat, és megnyithatták az új üzletet.

 

  • NYUGALOM SZIGETE

Előző munkánkat látva /Budai kozmetika/ keresett fel bennünket a bemutatóterem tulajdonosa, szerette volna, ha látványterveken keresztül megmutatjuk, hogyan lehetne kialakítani egy olyan elegáns kozmetikai stúdiót, ahol a vendégek zavartalanul pihenhetnek az intim légkörben. Fontos volt, hogy a belépőt az első pillanatban a nyugalom kellemes érzése töltse el, szivesen vegye igénybe a szolgáltatásokat. Több funkciónak kellett helyet biztosítanunk, miután a kozmetika nagyon megtetszett nekik, olyan rendszert kért ő is, ezért itt is paravánokkal választottuk el egymástól a különböző helyiségeket, ügyelve, hogy ennek ellenére egy teljesen más enteriört hozzunk létre. Ebben segítettek színek és az anyaghasználat /dísztapéta, terméskő/ mellyel a harmónia érzését igyekeztünk megteremteni.

 

  • BUDAI KOZMETIKA

Ismeretség útján keresett fel a kozmetika tulajdonosa, aki azt kérte, hogy vegyük figyelembe, hogy az üzlet bérlemény, és ennek megfelelően alakítsunk ki egy kellemes, ellazulásra alkalmas, harmónikus teret, ahova szívesen járnak a vendégeik. Ez volt az oka, hogy a helyiséget egyedi tervezésű, asztalos szakemberrel gyártatott,  könnyen visszabontható, dísztapétával borított paravánokkal választottuk el egymástól. Így a funkciókat el lehetett különíteni, mindennek megtaláltuk a helyét viszont az összefüggő tér megmaradt. Visszafogott, pasztellszíneket használtunk, mely nyugtatólag hat a vendégekre. Csak a térszervezés volt a feladatunk, de praktikus ötletekkel igyekeztünk segíteni Megrendelőnket a végleges esztétikai látvány kialakításában.

 

  • KÁVÉZÓ - pályázat

 

  • BANKFIÓK - pályázat

 

  • FRANCHISE IRODÁK 

Nyugat Magyarországon alakítotuk át ezeket az üzleteket egy franchise irodahálózat számára. Nagy hangsúlyt helyeztünk a lendületes, mozgalmas terek fontosságára, a  könnyen megvalósítható dizájnra. Kivitelezhető, költségkímélő módszereket alkalmazva hoztuk létre a irodákat, figyelve arra, hogy a dolgozók és az ügyfelek is egyaránt jól érezzék magukat bennük.

 

  • CÉGEK RÉSZÉRE LÁTVÁNYTERVEK KÉSZÍTÉSE KATALÓGUSBA

 

  • FÜRDŐ KIALAKÍTÁSOK 

6 fürdő látványtervének elkészítése  vásárlóik és viszonteladóik részére, hogy könnyebben tudják elképzelni az általuk forgalmazott termékeket valósághű enteriőrökbe ágyazva

Az egyik piacvezető cég azzal a feladattal bízott meg bennünket, hogy segítsünk egyik termékük értékesítésében.Miután ez a zuhanylefolyóka és összefolyó önmagában nem mutatja meg, hogy miként lehet használni, ezért gondolat ébresztőként 6 külőnböző, stílusában eltérő fürdőszoba megtervezésén keresztül mutattuk be, hogy milyen enteriörökbe lehet beilleszteni ezeket a termékeket. Céljuk az volt, hogy a viszonteladó cégek munkáját megkönnyítsék ezzel a lehetőséggel, valamint a vásárlók is könnyebben tudják így elképzelni.

 

  • KONYHA-NAPPALI TERVEK
creall creall creall creall creall creall
Galéria
Minden jog fenntartva. MS Europe kft ©2012
e-mail: info@creall.hu