Főoldal
Creall Interior Design
LakásokHázakKözösségi terek tervezésePublikációk, cégek részére látványtervek készítése katalógusbaTV-díszet

 

  • TÖRÖKBÁLINTI CSALÁDI HÁZ

Az Otthon magazinban megjelent cikkünk kapcsán kereste fel cégünket egy fiatal hölgy, mivel velünk szerette volna átterveztetni a 15 évvel ezelőtt épült házát.A helyszíni felmérés után úgy döntöttünk, hogy több falat megmozgatunk annak érdekében, hogy egy modern, letisztult teret kapjunk, amely a család minden igényét kielégíti. Terveinket minden esetben a megvalósíthatóság jellemzi,  egyeztetve a kivitelező szakemberekkel.

Mivel eredetileg az előszobából csak a konyhán keresztül lehetett megközelíteni a lakás többi helyiségét, befalaztuk azt az ajtót, az előszoba falat megnyitottuk a nappali felé, értékes teret nyerve egy elegáns beépített előszobaszekrénynek, ami a belépőt fogadja. Ezáltal a konyhában is kaptunk egy egybefüggő falfelületet, ahova a modern konyhaszerkényt terveztünk. Igény esetén a konyhát egy  praktikus tolóajtóval el lehet rejteni a lakás többi részétől.

A nappali közepén egy áttört gipszkarton fal ad helyet egy elektromos kandallónak, meghatározva a nappali hangulatát. Szorosan összekapcsolódik a nappali a dolgozóval, egy forgatható tv falat terveztünk  a két helyiség közé, hogy mindkét szobából lehessen látni a tévét.  A dolgozó megbontott oldalfala sokkal légiesebbé, átláthatóbbá tette az itt húzódó lépcsőteret. A hálószobát összenyitottuk a  mellette lévő gardróbszobával ez egy sokkal intimebb, jobban használható teret eredményezett.

 

  • DUNAKESZI OTTHON

A tulajdonosok gy új építésű családi ház belsőépítészeti tervezésével bízták meg cégünket. Letisztult, minimál stílusban épült a ház, amit természetesen a belső terekben is tovább vittünk. A terek hangulatát elsősorban világos tónusok határozták meg,  meleg hatású dísztapétát választottunk a nappaliba, kiváló hátteret biztosít a tv fal számára. Látványos gipszkarton megoldásokat alkalmaztunk rejtett világítással, melyek remek hangulatot teremtenek az esti órákban. A tágas konyhába magasfényű bézs és dió furnér konyhabútort terveztünk, harmóniában az egyedi gyártású nappali-étkező bútorokkal.

 

  • MOGYORÓDI LAKÓPARKBAN ÉPÜLT CSALÁDI HÁZ

Mogyoródi lakóparkban épült családi ház adott otthont annak a fiatal házaspárnak, akik ajánlásra keresték fel cégünket és bízták meg házuk belső tereinek megtervezésével. A tágas nappali térben központi szerepet kapott a fatüzeléses kandalló, melyet úgy helyeztünk el, hogy a külső falon  lehetőséget biztosítsunk egy kemence megépítésének. Az egységes szín és anyaghasználat, a kőburkolat kellemes hangulatot áraszt az egész házban. A dizájn mellett nagy hangsúlyt fektettünk a biztonságra is. Figyelembe kellett venni, hogy az egyik gyermek még kicsi, ezért az előtérbe egy áttört falú légies lépcsőkorlátot terveztünk, mely tovább folytatódik a nappaliban, belépéskor térelválasztó szerepet játszik. 

 

  • PEST KÖRNYÉKI NYUGALOM

Egy lakóparkban fekvő telekre álmodta meg új otthonát az a házaspár, aki azzal keresett meg minket, hogy legyünk segítségükre házuk belsőépítészeti terveinek elkészítésében. Abban a szerencsés helyzetben voltunk, hogy az építkezés legelején elkezdhettük a tervezést,  ami sok bosszúságtól kímélte meg megrendelőinket. Az előre elkészített fotorealisztikus látványterveken láthatták jövendő házuk elrendezését, az egyedi bútoroktól a tapétáig, minden jól látható volt képeken, és ez nagymértékben megkönnyítette számukra a dötést. A lakás egyik dísze a nappalit a többi helyiségtől elválasztó, áttört, légies gipszkarton fal, ami a plazma tv-nek ad helyet. A nappaliba belépve egy egyedileg tervezett extra méretű akvárium vonzza magára a tekintetet.  Hatalmas üvegfelületek biztosítják a ház folyamatos benapozását, ezt erősítettük a terek egyben tartásával, melyet kizárólag optikailag választottunk el egymástól, így a nappaliból is lehet élvezni a konyha látványát, amit rejtett világítással és világos színek használatával igyekeztűnk hangulatossá tenni.

 

  • BUDAI LUXUS HÁZ VIDÉKI STÍLUSBAN

Az interneten, weboldalunk alapján talált rank a fiatal pár, akik Budán építkeztek egy gyönyörű, csendes környéken. Még az engedélyekre vártak, amikor megbíztak minket többszintes házuk belsőépítészeti terveinek elkészítésével. Mire az alapozás elkezdődött, már kész látványtervek és kivitelezési tervek segítették a kivitelezők munkáját. Vidéki stílusban berendezett házat szerettek volna, kiegészítve a legmodernebb gépekkel, kiegészítőkkel, egy wellness és medencetérrel, ezeket kellett összhangba hozni egymással. Számos látványterv és kivitelei tervek segítették hozzá őket, hogy a számukra tökéletes megoldást választhassák még mielőtt felépült volna a házuk.

 

  • KÉSZHÁZ SZENTENDRE SZIGETÉN

Megbízónk készházat szeretett volna  vásárolni, ennek a megtervezéséhez kérte a segítségünket. Nagyon fontos volt számára a ház megfelelő benapozása, ezért úgy alakítottuk ki a tereket, mindkét oldalon nagy nyílászárókat használtunk, optikailag előnyös megoldásokat kerestünk. Így jött létre a végleges elrendezés.

A férfias, szürke magasfényű konyhabútor folytatásaképpen egy modern, magasított étkezőt terveztünk bárszékekkel. A nappali dísze egy fatüzeléses kandalló, falának meghosszabbítása a tv-nek is helyet biztosít, így a kinti csodálatos panoráma mellett ez a látvány tárul elénk a kanapéról. A hálószoba gipszkartonba süllyesztett franciaágya fölött lévő falfülkékbe  külön, az ágyból is kapcsolható megvilágítást tettünk, a háziak kényelmét szolgálva. A fürdőszoba hangulatát nagyon megharátozta a kiválasztott vidám csempe, valamint az egyedi tervezésű bútor rejtett világítással.

 

  • WELLNESS EGY LEGYEZŐ ALAKÚ CSALÁDI HÁZ ALSÓ SZINTJÉN

A legyező alakban épült ház alakja miatt a falak nem derékszögben találkoztak. Ennek a megoldására a medencét gipszkartonfallal vettük körül, így ki tudtuk egyenlíteni a szögeket és az így kialakított és megvilágított falfülkékben sikerült helyet találni  mindennek, ami a wellnesshez szükséges. Az egyik sarokba került az egyedi tervezésű kombinált szauna, amely nem a hagyományos formákat követte, mivel fontos szempont volt, hogy a szemközti falra rögzített tévét is jól lehessen a szaunából látni. A medencét is ugyanolyan faburkolattal építtettük körbe, mint a mellette lévő  pihenőrészt. A zuhanykabin kialakítása volt még egy sarkallatos pont, melyet megfelelő szakemberek segítségével átemelővel oldottuk meg. Mivel a házigazda határozott elképzelése volt a kék szín, ezért a Villeroy and Boch cég csempéjéhez olyan csúazásmentes járólapot választottunk, melyen vizes lábbal is biztonságosan lehet közlekedni. Helyet kellett találnunk egy kondigépnek és egy futópadnak is, emiatt egy falat kivettünk és ezzel újabb helyet sikerült felszabadítanunk az értékes terület megnövelésére.

creall creall creall creall creall creall
Galéria
Minden jog fenntartva. MS Europe kft ©2012
e-mail: info@creall.hu